Ne vedem la #webstockro!

Dragilor astăzi vin cu o propunere de nerefuzat.
Sfârșitul lunii septembrie se anunță awesome. Mai exact, în doar trei zile are loc cel mai mare eveniment de social media din România și anume Webstock 2017. Aflat la a x a ediție acesta se va desfășura vineri, 29 Septembrie în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. 

Ce legatură am eu cu acest eveniment?
Ei bine, particip la acest eveniment în calitate de Blogger Acreditat, ceea ce nu mă poate face decât să fiu entuziastă și nerăbdătoare. Întreaga zi voi lua parte la cea mai mare conferință de social media, unde pasionații de online își dau întâlnire și petrec o zi în compania unor speakeri renumiți și voi culege idei și cele mai utile sfaturi din partea acestora.

Evenimentul va include Conferințele Webstock și Gala Webstock Awards. Mai exact, sunt organizate doua sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfășura în paralel. În ceea ce privește cele două sesiuni, vor fi invitați pe șcenă eroi din online și offline care ne vor împărtăși din experiențele acestora, iar micro-conferințele reprezintă dezbateri cu privire la următoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New Digital Ideas, Visual Marketing. Seara se încheie cu Gala Webstock Awards, unde cele mai inedite proiecte vor fi premiate. 

Ce te sfătuiesc eu?
Mai exact, din micro-conferințele ce se vor desfășura în paralel din punctul meu de vedere cele mai interesante teme de abordat sunt: Blogging, Instagram, New Digital Ideas, Visual Marketing. 
Revin cu mai multe impresii dupa event! 

Comunitatea online crește în fiecare an, indiferent de domenii, astfel speakeri renumiți vin pe șcena Webstock 2017 și aruncă cu idei ici-colo pentru ca mediul online să se dezvolte prin oameni si cu oameni. Astfel printre aceștia se numără: Matei Dima (BRomania), Cristina Bazavan, Claudiu Butacu, Marian Ionescu, Alex Damian, Cristian Florea, Cristian China Birta și lista continuă aici.

Așa că numai rămâne decât să îți dau întâlnire vineri, 29 Septembrie, JW Marriott la cel mai mare eveniment de social media din România. 
Nu uita că poți urmări online evenimentul începând cu ora 9:00 pe www.webstock.ro

Ne vedem curând la #webstockro!


GRAȚIELA NANU

Comentarii

Postări populare